Kisvállalat nagy kincsekkel

Közel öt éve döntöttem úgy, hogy elegem van a főnököm utasításaiból származó folyamatos minőségromlásból a cég szolgáltatását tekintve, és saját utakat keresek, csinálok egy egyéni vállalkozást, hiszen én is legalább ilyen formában meg tudom csinálni ezt az egészet úgy, hogy közben olyan minőséget tudok kínálni, amit szeretnék. Biztos voltam benne, hogy nem fogom bírni azt a fajta minőségtelen szolgáltatás biztosítást, amit az akkori vezetőség várt volna el tőlem csak azért, hogy a mennyiséget növelni tudjam. Az volt ugyanis az utasítás, hogy egy nap két vevővel többet kell minden embernek kiszolgálnia, ami egy ilyen, villamossági területen nyújtott szolgáltatás esetében, a már meglévő darabszám igény esetén lehetetlen lett volna úgy, hogy a szolgáltatás minősége elérje az elvárt szintet.

Saját vállalkozást nyitottam tehát, de rögtön jelentkeztek olyan emberek, akik szintén szívesen jöttek volna velem, és dolgoztak volna együtt, egy csapatban. Ez persze kicsit megnehezítette a dolgom a vállalkozást illetően, de a mai napig nem bántam meg. Nagyon jó ezzel a négy emberrel együtt dolgozni és azt gondolom, hogy mára már tényleg igazi kis csapattá értünk. Számíthatunk egymásra, a segítségre, ha baj van vagy épp tanácsra, ha valami különleges munkával vagy feladattal állunk szembe.

Éppen ezért, hogy a kommunikáció még inkább erősödjön, bevezettem egy céges flottát, céges telefonokkal. Talán azt mondhatom, így visszatekintve, hogy ez a kis vállalkozás tele van olyan szolgáltatókkal, akik számunkra kincset érnek. Hála a jó égnek minden olyan tevékenységre, amit kiszerveztünk sikerült olyan külső partnert találni, akik hatalmas értéket képviselnek és nagyon sokat segítenek nekünk.

Ilyen például az a telefon szervíz, akikkel sikerült egy biztosan hosszútávon működő kapcsolatot kialakítani, mert mindig nagyon gyorsan és hatékonyan segítenek azokon a telefonokon, amiket baleset ér valamelyik munkaterületen. Már hozzászoktak a kollégák, hogy mindig tudnak ezeken keresztül egymással kommunikálni, képet küldeni és így tovább, és ha kiesik valamelyik eszköz a flottából bizony már érezzük a súlyát. Az androidszerviz.hu csapata viszont gyors és hatékony segítséget tudott nyújtani számunkra még minden helyzetben. Azokban is, amikor én például reménytelennek láttam, hogy a telefon menthető, mert nagyon ramaty állapotban volt, még akkor is meg tudták csinálni, hogy legalább annyira működésre bírjuk, hogy az adatokat át tudjuk menteni egy másik ugyanolyan készülékre. Ők is hatalmas kincs számunkra, sosem válnánk meg tőlük.