A legeslegjobb csapat a világon

Én nem igazán szoktam agyon dicsérni a munkában senkit, legyen szó a munkavállalók valamelyikéről, vagy akár egy-egy külső szolgáltatóról, én mindig csak akkor mondok iszonyat pozitív véleményt, hogy ha százötven százalékosan teljesítik a feladatukat, ezért tényleg maradéktalan meg lehet elégedve az ember. Legutóbb például egy szolgáltató csapattal voltam így, akit azóta akárhova megyek és vállalom a vállalat felfuttatását vagy probléma feloldását vállalati tanácsadóként, ajánlok is, és általában meg is fogadják szinte rögtön a tanácsomat.

Számtalan profilú céggel dolgoztam már ugyanis, de mostanság specializálódtam az építőipar területére, mert azt látom, hogy ott vannak a legnagyobb hiányosságok, és ott van szükség leginkább egy olyan szakmai segítségre, amit csak nagyon kevesen vagyunk képesek nyújtani ezen a piacon. Persze valamennyire például nekem is bele kellett tanulnom az építőipar nyújtotta feladatokba, főleg ugye azok buktatóiba, azonban azt mondhatom, hogy leginkább a főbb szolgáltatókon áll vagy bukik a helyzet nagyon sokszor ezeknek a cégeknek a jövőjét nézve is.

Számtalanszor találkozom ugyanis azzal, hogy például a munkavédelem területe egy szükséges rosszként van kezelve, hiszen jogszabály írja elő hogy kötelező, de valójában senki sem törekedik arra, hogy valódi védelmet is nyújtson, és ne csak nyelje a pénzt havonta, látszat dokumentumokat és intézkedéseket felmutatva egy-egy esetleges ellenőrzés számára. Persze tisztelet a kivételnek, de általában azt kell mondjam, hogy ez a látszat tevékenység iszonyat sok pénzébe és energiájába kerül ezeknek a cégeknek, még ha választanak egy profi szolgáltatót, az maximális szinten leveszi a terhet a munkavállalók válláról is, hiszen profi és tudja mire, milyen adatra van szüksége, ráadásul például még a munkavédelmi oktatás feladatát is tökéletesen ellátják úgy, hogy az alkalmazottak számára nem felesleges teher, hanem élvezetes tanulás. Én ezért már csak a https://activesafety.hu/ csapatot ajánlom, és velük dolgozok együtt, ha csak lehetőségem van rá, mert ők biztosan minőséget nyújtanak, jó áron, és jó eredményekkel.