A főnököm különös kérése

Egy személyi titkárnak sosem könnyű a feladata, tudom jól, hiszen ebben dolgozom már közel tíz éve, nemrég mégis egy annyira különös kérés vagy kérdés ért a főnökömtől, hogy hirtelen nem is tudtam mit kezdjek vele. Persze azt már megszoktam, hogy nem főként csak céges feladatokat oldok meg, hiszen nagy szüksége van egy vezetőnek a személyi titkára segítségére számtalan más dologban is, hogy azért a munka mellett az életét is tudja menedzselni, olyan kéréssel azonban még sosem találkoztam, ami összeegyeztethetetlen lett volna a főnök személyével, és most ez a meglepetés ért.

Történt ugyanis, hogy egy szerdai napon, amikor a szokásos meetingeket készítettem elő, a terem foglalás, frissítők és a szakmai anyag tekintetében egyaránt, egyszer csak mellém lépett és megkért, hogy nézzek szét eladó traktor tekintetében a neten. Mondanom sem kell, hogy hirtelen sehogyan sem tudtam hova tenni a kérést, és azt gondoltam, hogy a munka közben rosszul hallottam, ezért amikor visszatért a találkozóról, megkérdeztem, hogy biztosan jól hallottam-e a kérést. Persze ő csak mosolygott, és elmondta, hogy jól, mert az apósa egy nagyobb földterület művelésébe fogott bele és szüksége lesz egy hasonló gép segítségére.

Persze így már rögtön értettem, és meg is találtam számára a legjobb társat a beszerzés tekintetében, hiszen az Odisys csapatát mindenki csak dicsérte, és így a közös munka után én is csak nagyon pozitívan tudok róluk nyilatkozni. Hihetetlen szakmai tapasztalattal és segítőkészséggel oldották meg a rájuk bízott feladatot és maximálisan támogatták a főnökömet a jó döntés meghozatalában. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni a munkájukban és annak eredményében ha betér hozzájuk.