Sosem gondoltam volna hogy ez velem is megtörténhet

Az ember rengeteg rémtörténetet hall összetört telefonokról, hozzá nem értő szerviz csapatokról, károkról, és elégedetlen ügyfelekről, akik a végén már azért küzdenek, hogy használható telefont vagy más készüléket kapjanak vissza a szerviz csapattól, és valaki nyújtson nekik megfelelő segítséget a szerelést illetően, ne pedig csak egy használhatatlan készüléket adjon vissza a munkafázis végén. Sajnos én is voltam már így, ezért tudom, hogy sokszor mekkora kincset jelent egy olyan csapat, aki szakmailag profi, megbízható, gyorsan és jó áron dolgozik.

Én nem olyan régen sajnos leejtettem a mac gépemet, és teljesen betört a kijelző, és nagyon gyorsan szükségem volt egy profi mac szerviz segítségére, hiszen a munkámhoz elengedhetetlen a gép, és szinte minden fontos adat, amit használok nap, mint nap azon van rajta. Be is tértem az első szembe jövő szerviz csapathoz, és sajnos azt kell mondjam, hogy így utólag vissza tekintve ez hatalmas hiba volt. Nem hogy nem értettek hozzá ugyanis, hanem talán még rosszabb helyzetbe hoztak, hiszen a kijelző nem működött a gépben, és elmondták, hogy valószínű, hogy teljesen használhatatlan a készülék. Én persze megkértem őket, hogy vegyék ki a kijelzőt, tegyék vissza a régit, és elvittem egy már általam jól körbejárt szerviz csapathoz, az expertmobil csapatához, akik hihetetlen módon helyre tudták hozni a gépemet, és maximálisan működött is minden funkciója. Igazság szerint még azt sem lehetett látni, hogy egyáltalán bármi sérülés volt a gépen.

Maradéktalan meg voltam velük elégedve, és nem is értettem visszatekintve, hogy hogyan lehettem annyira buta, hogy betértem úgy egy szerviz csapathoz, hogy semmit sem tudtam róluk. Sajnos manapság az embernek már nagyon jól körbe kell járnia a választását, és ezt egy életre megtanultam én is. Az expertmobil csapatát viszont csak ajánlani tudom mindenki számára. Biztos vagyok benne, hogy velük elégedett lesz mindenki.