A beszerezhetetlen legfontosabb alkatrész

Én tájfutóként kezdtem a sporttevékenységemet, még egészen kicsi korban, hiszen a szüleim is futottak, és kifejezetten jó családi programnak bizonyult közösen elmenni egy-egy edzésre. Természetesen egy öt – hat éves gyerek még közel sem képes azokra a távokra mint a felnőttek, de szépen lassan hozzájuk nőttem, és azon kaptam magam, hogy mindamellett, hogy tényleg együtt járunk edzésre és versenyre egyaránt, teljesen és határok nélkül beszippantott ez a világ. A futók és tájfutók világa pedig egy nagyon közvetlen, bensőséges és vidám világ. Örömmel voltam mindig is a része, és a kezdetekkor fogalmam sem volt még, hogy mekkora ajándék ez az életemtől. Ma már tudom.

Ma már egyedül járok edzeni, és a szüleim a pálya széléről drukkolnak a versenyeken, hiszen nem tudnak már ekkora távokat teljesíteni közel hetvenévesen. Mindig kijönnek azonban drukkolni. Vicces, mert kicsit megfordult a dolog, kicsiként ugyanis én álltam nekik szurkolva mindig a pálya szélén.

Éppen ezért ma már egy apple wach óra segítségével bonyolítom le az edzéseket és a versenyeket is. Nagyon szeretem, mert a térkép funkció nagyon hűen elém tárja egy-egy edzés alkalmával a verseny körülményeit, így igazán hatékony és érdekes már a felkészülési szakasz is.

Nem beszélve arról, hogy a mindennapi életemet is nagyon megkönnyíti, hiszen a kapható kiegészítő dolgokkal, mint például egy elegáns szíj, nap közben, munka során is teljesen tökéletesen tudom hordani az órát. Minap azonban azon kaptam magam, hogy szükségem van az órára egy védelmi rendszerre, üvegfólia vagy tok formájában, mert az egyik verseny már olyan jellegű lesz, hogy fenyeget a veszélye, hogy akár összetörik vagy sérül az óra. Ilyen tokot azonban a piacon szinte sehol nem lehetett kapni. Mindenhol csak az a válasz érkezett vissza, hogy hiánycikk.

Ekkor azonba az apple watch shop oldalán rátaláltam mindenre, amire valaha is szükségem volt vagy lesz illetve lehet az óra tekintetében. Meg is rendeltem gyorsan a fehér védőtokot, mely nagyon gyorsan és tökéletes minőségben megérkezett, és már egy versenyen túl is vagyunk együtt. Nemsokára azt hiszem újabb rendelést fogok leadni ezen az oldalon, hiszen biztosan a feleségem számára is kell majd rendeljek egyet.