Lehet ezt jól csinálni

Ha azt mondom, hogy csapatépítő tréning, akkor tíz munkavállaló közül nyolc számára nem pozitív, hanem épp ellenkezőleg, negatív és rossz élmények bukkannak fel a múltból. A kötelező jelleg, a nem túl jó hangulat, a feleslegesnek érzett időtöltés és még sorolhatnám a rosszabbnál rosszabb emlékeket, beárnyékolja a csapatépítő tréningben rejlő lehetőségeket. Én vállalatvezetőként tudom jól, hogy létezik olyan csapat, olyan szakember gárda, aki képes jól megoldani és végig vinni egy csapatépítő tréning sorozatot, akár évekre levetítve is, azonban azt is pontosan tudtam, hogy megtalálni nagyon nehéz. Csak úgy tudtam elképzelni ennek a megoldását, hogy munkavállalókat keresek, és elégedettség esetén felkeresem a szolgálató csapatot, aki a tréninget végig vezette.

Hála a jó égnek nem kellett sokat keresgélnem, alig akartam ugyanis elhinni, amikor a saját családomban megkérdeztem az egyik unokatestvéremet, hogy nem tudna-e valakit mondani, aki elégedett volt a csapatépítő tréning minőségével és az általa nyújtott élménnyel, és rátaláltam a Kogwheel csapatára. Azonnal fel is vettem velük a kapcsolatot és egyáltalán nem kellett csalódnom. Tudtam jól, hogy hosszú távon is együtt fogunk tudni dolgozni, és hogy valóban minőségi és eredményeket nyújtó szolgáltatást fogok kapni.

Én most már csak azt bánom, így egy év együttműködés után, hogy nem előbb kerestem őket fel, hiszen már sokkal előrébb tartanánk a fejlődésben és az eredményekben. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert hihetetlen módon javítottak a vállalati légkörön, és a vezető képzés is folyamatosan egyre minőségibb szakembereket ad a csapatok élére, ami egy ekkora vállalatnál már nehezen kivitelezhető feladat. Én maximálisan elégedett vagyok velük és a szolgáltatásaik minőségével és azok eredményével, és biztos vagyok benne, hogy mindenki így lesz ezzel, aki hozzájuk fordul.