Gyerekkorom emlékei

Ki ne emlékezne arra a termékcsaládra, amit gyerekként, majd tinédzserként, és sokszor még most is nézeget, termékeket rendel a mindennapok sorára, vagy alkalmakra, esetleg ajándék gyanánt. Én édesanyám kapcsán ismerkedtem meg ezzel a szóval és rögtön a kedvencem is lett: avon. Amikor ugyanis ő rendelni kezdett ettől a márkától – az akkor még nagyon ritkaságnak számító smink termékektől elkezdve a testápoló termékcsaládokon át a habfürdőig – akkor én kezdtem felfedezni a világot. Négy éves gyereként pedig egészen egyértelmű, hogy csak azt szerettem volna használni, amit édesanyámon látok minden nap, és persze ami tiltott dolog.

Így aztán viszonylag sokszor szöktem be a szobájába és csentem el ezeket a dolgokat, és hát festettem magam egy felismerhetetlen lénnyé, mert még csak bohócnak sem volt nevezhető amit ott akkor látott édesanyám. Persze mindig megkaptam a szidást, de annyira mégsem tudott rám haragudni – ahogy mesélte – mert mindig nagyon vigyáztam ezekre a dolgokra. A rúzsra, a szemhéjfestékre, és még sorolhatnám a végeláthatatlan sort. Na akkoriban anyukámnak fele annyi smink terméke sem volt mint mondjuk most nekem, de nekem akkor az a pár darab is rengetegnek tűnt.

Mai napig szeretem is a márkát, hiszen nagyon jó és nagy választékot kínáló termékcsaládról beszélünk, ahonnan most már azért könnyebb a termékbeszerzés is, mert például a pipereshop.hu oldalon hihetetlen sok termékből, gyorsan és hatékonyan tudok válogatni, nem kell a katalógust lapozgatni. Na azért nem mondom, édesanyámmal még mindig közös program a nézelődés és rendelgetés, csak már az oldalon és nem a katalógusból. Apró változás csak, a lényegen nem módosít. Hihetetlen szép és jó emlékeket idéz fel mind a termékek sora, mind pedig a közös válogatás édesanyámmal.